Livsmestring og Friskabonnement

Livsmestring og Friskabonnement

I dag er første dagen i resten av ditt liv!

Livsmestring er et unikt helsetilbud, der vi fokuserer på det hele mennesket.
Det tette samarbeidet mellom de forskjellige faggruppene gjør at du slipper å stå i kø for å få gjennomført et helhetlig opplegg som gir resultater.
Livsmestring er et svært individuelt tilrettelagt produkt.
Det benyttes av hele spekteret fra mennesker; fra de som har slitt lenge og ser behov for oppfølging over tid (rehabilitering), til mennesker som trenger litt input for å holde seg frisk og ha overskudd i hverdagen (helsefremming).

Styrke til å mestre utfordringene

Friskgården har kompetanse til og erfaring med å kartlegge livs- og arbeidssituasjonen din, for deretter å skape gode løsninger for den enkelte – løsninger som varer. Med Livsmestring hjelper vi deg til å finne konkrete tiltak som styrker deg i møte med utfordringene i livet ditt. Vi kan ikke love deg et liv uten problemer, men med oss i ryggen står du styrket til å mestre de utfordringer som livet gir.

Hvordan komme i gang?

Hva den enkelte trenger for å styrke robustheten er selvfølgelig individuelt.
Derfor vil ditt første møte med livsmestring skje gjennom en introduksjonsuke. Her får du hjelp til å kartlegge dine ressurser, begrensninger og muligheter.
Sammen med din personlige veileder lager dere en plan for deg. Veien og samarbeidet videre vil variere ut fra behov, ønsker og avtale.

Friskabonnement – oppfølging over tid

Dersom du ønsker å sikre deg tilpasset oppfølging over tid, tegner du et Friskabonnement.
Dette gir deg blant annet muligheter til:

  • Elektronisk kartlegging med egen funksjonsvurdering
  • Oppfølging og samtale med personlig veileder. Hjelp til å utvikle et tilpasset trenings- og oppfølgingsprogram
  • Dagsprogram på en Friskgård med verktøy for styrking av egne fysiske og psykiske ressurser. Innføring i, og trening på teknikker for blant annet å styrke avspenning og stressmestring
  • E-læring om månedlige opplæringstema
  • Elektronisk dagbok
  • Friskgårdens månedsbrev
  • Personlig selvangivelse for din arbeidshelse
  • Temakvelder på Friskgården

Er dette noe for deg? Ta kontakt med din nærmeste Friskgård eller Friskgårdens hovedkontor på telefon 74 14 04 02 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.